1. Τι είναι το spitimou-spitakimou.gr ?

Είναι μια σελίδα (ιστότοπος αγγελιών ιδιοκτησιών) όπου ο κάθε χρήστης της μπορεί να βρει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει πολύ γρήγορα και εύκολα. Μια ηλεκτρονική ξενάγηση όλων των ακινήτων με φωτογραφίες, βίντεο και χάρτες ξεκίνησε και κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη…

2. Το spitimou-spitakimou.gr είναι μεσιτικό?

Το spitimou-spitakimou.gr δεν προσφέρει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Συνεργάζεται με μεσίτες και κατασκευαστές για να προσφέρει στον κάθε χρήστη μια ηλεκτρονική ξενάγηση του ακίνητου που τον ενδιαφέρει.

3. Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια αναζήτηση στο spitimou-spitakimou.gr ?

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα! Στα πεδία της αναζήτησης συμπληρώνετε το νομό, την πόλη και την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Ενοικίαση ή πώληση ανάλογα για τον σκοπό που θέλετε το ακίνητο καθώς και τα στοιχεία του, όροφο, αριθμό δωματίων και την τιμή του! Πατώντας την αναζήτηση θα βρεθείτε σε μια μεγάλη λίστα ακινήτων με όλα τα στοιχεία που ζητήσατε καθώς και με τις πληροφορίες του μεσίτη, κατασκευαστή ή ιδιώτη που έχει καταχωρήσει την αγγελία . Η ηλεκτρονική ξενάγηση μόλις ξεκίνησε και έτσι απλά βρίσκετε αυτό που ψάχνετε!!!!!

4. Πρέπει να είμαι μέλος για να πραγματοποιήσω μια αναζήτηση ?

Όχι. Ο καθένας μπορεί να βρει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει!

5. Γιατί δεν έχουν όλες οι καταχωρήσεις φωτογραφίες, βίντεο κλπ ?

Κάποιες αγγελίες μπορεί να είναι ελλιπής. Αυτό γίνετε διότι αρκετά ακίνητα δεν έχουν φωτογραφηθεί, με τον καιρό όμως όλο και περισσότερες αγγελίες θα είναι ολοκληρωμένες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, σε αυτήν την περίπτωση, είναι να επικοινωνήσετε με τον μεσίτη/κατασκευαστή/ιδιώτη (Στοιχεία Επικοινωνίας) και να ενημερωθείτε για το οτιδήποτε. Εάν είστε ιδιώτης και μας έχετε στείλει τις φωτογραφίες του ακινήτου σας αλλά δεν είναι δημοσιευμένες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας τα στοιχεία της αγγελίας (διεύθυνση ακινήτου και στοιχεία επικοινωνίας).

6. Πώς μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που με  ενδιαφέρει ή να το δω από κοντά ?

Κάθε ακίνητο έχει στοιχεία επικοινωνίας είτε αυτά είναι ενός μεσιτικού γραφείου ή ενός κατασκευαστή ή ενός ιδιώτη. Μπορείτε είτε με email είτε τηλεφωνικά να κλείσετε το ραντεβού σας.


7. Πώς μπορώ να βρω ή να επικοινωνήσω με κάποιον μεσίτη ή κατασκευαστή ?

Η κάθε αγγελία που είναι δημοσιευμένη στο spitimou-spitakimou.gr έχει στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου της είτε είναι μεσιτικό γραφείο ή κατασκευαστής ή ιδιώτης. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

8. Έχω αναθέσει το ακίνητο μου σε ένα μεσιτικό γραφείο που είναι μέλος στο spitimou-spitakimou.gr αλλά δεν εμφανίζετε στις αγγελίες

Επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο  που αναθέσατε το ακίνητο σας για να εξακριβώσετε αν έχει κάνει την καταχώρηση.

9. Είμαι ιδιώτης και θέλω να πουλήσω/νοικιάσω το ακίνητο μου. Μπορώ να το δημοσιεύσω μέσα στο spitimou-spitakimou.gr ? Ποιά είναι η διαδικασία ?

Ο κάθε ιδιώτης μπορεί να δημοσιεύσει την αγγελία του ακινήτου του στο spitimou-spitakimou.gr εντελώς δωρεάν!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτηση στο μενού Ιδιώτες, Επικοινωνία Ιδιώτη. Στο μήνυμα σας πρέπει να αναφέρετε νομό, πόλη, περιοχή, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, τιμή, χρονολογία κατασκευής, αριθμό υπνοδωματίων, όροφο, εμβαδό, αν έχει παρκινγκ, αποθήκη, φυσικό αέριο, αυτόνομη θέρμανση, κλιματιστικό, τζάκι, βεράντες, κήπο, μπάρμπεκιου, αν είναι επιπλωμένο, και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Όσα περισσότερα στοιχεία δώσετε για το ακίνητο σας τόσο πιο εύκολο θα είναι για τους ενδιαφερομένους να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

10. Οι πληροφορίες της καταχώρησης του ακινήτου μου είναι λανθασμένες. Τι πρέπει να κάνω ?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας τα στοιχεία της αγγελίας (διεύθυνση ακινήτου και στοιχεία επικοινωνίας) και επισημαίνοντας τις διορθώσεις.

11. Είμαι μεσίτης/κατασκευαστής και θέλω να πουλήσω/νοικιάσω τα ακίνητα  μου.  Μπορώ να τα δημοσιεύσω μέσα στο spitimou-spitakimou.gr ?

Αν έχετε μεσιτικό γραφείο ή είστε κατασκευαστής μπορείτε να γίνετε μέλος στο spitimou-spitakimou.gr και να δημοσιεύσετε τα ακίνητα σας.  Συμπληρώστε την φόρμα Εγγραφή Μέλους (είναι στο μενού μεσίτες/κατασκευαστές ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

12. Είμαι μεσίτης/κατασκευαστής, πως μπορώ να κάνω συνδρομή ?

Συμπληρώστε την φόρμα Εγγραφή Μέλους (είναι στο μενού μεσίτες/κατασκευαστές ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

13. Έχω ερώτηση που δεν απαντιέται στο FAQ

Στείλτε μας την ερώτηση σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.